Runaway Dreamz



holyshitandthatmotherofGOD !
kan typ inte ens börja förklara hur snygga dessa short är ! jag dör !
åhh, "if I was a rich girl, nanananananananaa!"

duktig !

hej hej, vaknade idag och gjorde en gammal fuling som verkligen ALDRIG funkar, jag ligger i sängen ca 6.30 när klockan har ringt och tänker "äsch jag bara vilar i 5 min sen går jag upp, måste inte ställa klockan" men självklart så ska jag aldrig lära mig att det inte går att "bara vila i 5 min", så jag vaknar att att mamma ropar "KAJSA ! ska du inte gå upp ?! klockan är ju 7.00 !" fuck.
så jag fick fixa mig och slänga i mig snabbt lite frukost men mackan blev i lite folie en söt take-away till skolan ;)
hade en helt ok dag i skolan sen.
men när jag kom hem gottade jag mig i både top model och glee, och sitter just nu och räknar minutrarna till att klockan ska bli 20.00 så jag kan se Top Model Sverige ! FETT !
pluggat har det blivit lite ochså :)


Jessica Persika

Hej ! Förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen, det har bara varit föreställning på föreställning, hade sista igår och värst va sorgligt det vart ! Men grymt gick det iaf ! Fullsatt !

Idag var jag hemma för mådde inte så bra, men efter ett tag kom jessica och gjorde mig glad, såg på tv och flummade runt ;) nu har jag pluggat klart med no:n och ska snart lägga mig, puss !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2805362/images/2012/pic_187024795.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2805362/images/2012/pic_187024795.jpg" class="image">


T.G.I.F

Äntligen fredag !
Kom nss hem från skolan, nu ska jag ta en dusch och sen ta på mig myskläder och ta det lungt allt jag kan för ikväll är det föreställning ! Tagga !


"Västerhöjd it is then !"

Ja som ni ser på rubriken så är jag nu säker på mitt gymnasieval, Natur Samhäll på Västerhöjd, känns grymt !
@ the moment ligger jag och kollar på X-factor, taggar att komma tillbaka till cj imorrn, och MUSIK ! "let me hear you say, wee hoo !" hahaha !


Outfit, 25/1


Fågelvik (för 438504375 ggn)

Tja, jag har ju funderat mycket på detta med gymnasiet, men jag är säker på att jag vill gå Natur Samhäll, men vet inte vart ! Så idag har jag hängt med en klass på fågelvik och vart med på alla lektioner osv, och imorgon kommer jag göra samma sak fast på västehöjd ! Så sen får jag se vilken jag väljer :) Kul dag iaf.
Nu har vi ätit här hemma, ska städa rummet och ta det lungt nu.

good mornin' folks !

hej hej !
har ni en bra morgon ? min var helt okej faktist, lite stressigt men det funkar. bust nu går jag till bussen, här är dagens accesoarer !

klocka från ur&penn, färglatt armband från ? och sten armband från polen


Summer 2012

summer


försovning, fågelvik, genrep...

Hej, startade idag med en mindre trevlig morgon, blev en försovning på ca en halvtimma, men lyckades trycka ner en macka i väskan min så jag dog inte ;)

sen gick bussen mot Fågelviks gymnasiet, där var det massa på g, fågelitiska, vann ett presentkort, god mat, trasiga plastskedar m.m såg några roliga program och några tråkiga ;) kollade på natur och ekonomi, ska nog gå natur men vet inte vart ! Fågelvik eller Västerhöjd, aja.. Sen när vi kom till skolan så missade jag bussen med, typiskt ! Men då käkade jag pizza med goa grabbar istället :)

Nu är jag hemma från genrepet med teatern, aaaaaaaaaastaggad är jag, och det gick grymt idag !
Ja nu ska jag gå tillbaka till min heta dejt med soffan och tvn, puss !


HEJHOPP !

bloggade inte så mycket de senaste dagarna, hade inte mycket i tanken, men iaf.
iiii, söndags ? tror jag, var jag med hedvig, slänger in några bilder imorrn, har inte tid just nu :/
vi spelade monopol, fotade, nördade mario kart m.m, väldigt kul !

nu ska jag dra till teatern, vi i Karlsborgs Teatersällskap sätter upp en verision av Alice i Underlandet, den nya filmen av Tim Burton, som bygger på Disneys gamla :) Jag tycker verkligen att alla mina läsare som bor i trakten här kommer och kollar, den är för alla åldrar och är mycket underhållande ! Premiär på fredag !


frulle.

hejsan, sitter med en stadig frukost, för en gångs skull, och chillar, snart kommer hedvig :)


"in the middle of the day like...."

tjo, gick upp idag runt 11 och åt lite pizza, sen körde jag 20 min på crosstraninern och är nyduschad nu.
nu ska jag fixa mig, se på tv och senare drar jag med familjen till tibro och åker skridskor :)
puss ! <3

tröttish.

hej, är inte bloggsugen, trött lägger jag mig i soffan nu och kollar på america's got talent, kanske hittar ngt kul videoklipp som jag tipsar om sen ! :)


den.elfte.i.första.tvåtusentolv.

Hejsan !
min eftermiddag har bestått av:
middag (=korv&bröd&pommes=GLAD KAJSA)
plugg
träning (=intervall+cirkelträning)
bad
lite städning

så det känns helt ok ! just nu sitter jag och är lite social med mina kära vänner och har inte så roligt, men ska snart bege mig mot sängen, btw så känner jag mig mycket duktig som försöker att lägga mig tidigt, INTE likt mig...
aja, puss och godnatt <3


mornin' folks

Hellu !
nu ska jag dra till skolan om typ typ 10 minuter en kvart kompis..
Har inte haft en jätterolig morgon för fick typ ingen sömn och då blir jag supertjurig på allt och alla, jag kan t.ex skälla på mjölkpaketet av ingen som helst anledning, men iaf det var en "lång parentes" som alla lärare säger ;)
nu hade jag inte så mycket mer att säga faktist, PÖSS !


städning på G !

TJOOO, bre vad händer yao, peace bre !
Haha, nej det var minnen det !, iaf nu ska jag städa lite på mitt rum (mellan oss ser det ut som 7 svåra år)
sen tänkte jag ta ett bad och kanske bädda, shiieeet, vilken helkväll VA ?! Nej men det är sånt som måste göras, gött att ha det gjort när skolan börjar imorrn, lite trökigt, lite roligt tycker jag. Nu ska jag get going !
'
tyckte att den här passade ^^

fika pause

tjabaa, idag var jag duktig och ställde klockan på 8.00 men när den ringde kände jag att det var lite vääl tidigt så jag snoozade en timme ;) har iaf hunnit göra en budepest rulle, och nu sitter jag med en chokladkaka i knät, inget och nyttigheter i mina nyårslöften inte ! ;)


SPRAY PAINTING / NAIL ART

tänkte visa lite saker som jag tycker är väldigt häftigt !
först är det spray färg konstnärer, de gör helt fantastiska målningar enligt mig och får det att se jättelätt ut:





sen hittade jag dessa precis nu, en kvinna göra jättefina nagellack med en skål vatten (tror jag), olika nagellack och en spetsig pinne, väldigt fascinerande tycker jag !




I säng till 15...

tja, idag var jag bra lat !
gick ur sängen runt 15.00, åt lite plättar, såg lite tv och nu har jag bastat, verkligen inget vettigt har jag gjort, åh vad jag hatar dessa dagar ! aja, nu ska jag packa upp lite grejer som har blivit liggande, haha, och för att täcka dagens outfit så har det varit........PYAMAS ! YEAH !

5 - 6/1 - 2012

tacos.skratt.2 liters cola.harry potter.störtsa chokladasken någonsin.the voice.charader.mer skratt.prat.snarkningar.otrevlig väcknig.frukost.promenad.lunch.yatzy.










Monopol

hej hopp ! har inte gjort mycket idag, kollat lite på Dum Dummare, så jädra kul film enligt mig ! Skrattar så jag får ont magen, men iaf nu har dety serverats plättar till lunch, ska fixa lite med några bilder senare idag, och nu får vi se vad jag hittar på, puss !<3

God morgon !

hej, vaknade idag av att tilda och mille drog av mig täcket ! mindre trevligt ;) menmen, har haft det jättekul, kvällen bestod av Harry Potter, The Voice, charader och såklart massor av skratt ! Nu sitter jag och spelar Yatzy med mille, haha, och jag är faktist grym ! :) vi har varit ute och fotat idag ochså så kommer bilder senare ! Nä nu ska jag spela ett till parti, puss ! <3


mobilblogg

tjaa, har nu ätit tacos och nu ligger vi och ser på Harry Potter och de vises sten, mycket mysigt !


gym osv.

Hej !
Startade dagen med att gå till gymmet 11.00, med Josse, väldigt härlig brutta det där !
Kände oss väldigt duktiga när vi tränade så tidigt, efter gymmet åkte jag he  och kikade lite tv, städade, och sånna tråkiga saker som måste göras...men nu har jag packat klart för att snart åka ut till Melinda för lite film, tacos och massa trevligheter med roliga tjejer ! Hann inte ta ngn bra outfit bild men detta får duga !

Tröja - Bik Bok, Jeans - Gina Tricot, Halsband - Cubus, Ringar - Glitter och Items by Johanna.

BIO

hej ! kom nyss hem från Skövde, var där med mammis och lillebrorsan och såg på nya Sherlock Holmes filmen, A Game Of Shadows, och säger bara det, vilken jädra film !
Robert Downey Jr. gör rollen som Holmes hysterisk rolig, spännande och smart, och med glimten i ögat löser han de svåra fallen ! Grymma actionscener i en fantastik miljö och en cool story, detta är en film som får 5 klara stjärnor av 5 möjliga ! Rekommenderas starkt !

TJABA

hej hej, nu skulle jag varit påväg till sofia men så blev det inte, sitter just nu och funderar på vad jag ska göra istället... kanske hoppar jag ut ur ett flygplan ? eller tar en jorden runt resa ? eller så kanske jag bara slaggar i soffan (mest troligt) haha ;)
nej men funderar faktist på att åka till gymmet, var ett tag sen nu, aja vi hörs sen, puss ! <3

WHEN I GET RICH....

det finns ju typ en miljaaard saker jag skulle göra om jag blev sådär RIK, typ:
bubbelpool, resa jorden runt, shoppa MASSOR, köpa grym bil, men dessa godingar ä ren klar del av listan på saker jag vill ha den dagen jag blir rik

de svarta, de bruna, de fodrade, sandaletterna, ja ALLA ! även de med spikar som inte syns på denna bild, men attans vad snygga de är !


JUST NU

sitter jag här hemma, dagen har bestått av att först vakna hemma hos Jessica, sen drog jag till teatern och var där 5 timmar. nu har jag precis duschat och väntar på ann-lo som kommer snart, kommer lite bilder från kvällen hos jessica senare, elr imorrn....haha !
puss och massa kramar !

RSS 2.0